avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... care este cuantumul indemnizatiei de insotitor?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

care este cuantumul indemnizatiei de insotitor?

Buna ziua.Tata-l meu primeste o pensie de handicap gradul 1.Pe langa aceasta pensie mai primeste si indemnizatie de insotitor.As dori sa stiu daca s-a marit in cepand cu ian.2010..findca el primeste tot 460 ron.Spuneti-mi va rog cat trebuie sa primeasca pensie si cat indemnizatie legal.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mary50 , utilizator 20:20, 26 Martie 2010
Indemnizatiile nu au fost majorate
Indemnizatia de insotitor se calculeaza in functie de salarul minim pe economie,iar la stat salarul este de 705lei rezultind o indemnizatie pentru insotitor de 534lei.aceasa indemnizatie trebuia sa ia tatal tau incepind cu lana februarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensia de intretinere, calculata in cota procentuala CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Intr-un proces avand ca obiect incredintarea copilului minor si stabilirea pensiei de intretinere tatal se prezinta si mentioneaza ca primeste indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană ... nitulescugabrielasimona nitulescugabrielasimona Începând cu 1 ianuarie 2024 cât va fi plata pentru o persoană cu handicap cu însoțitor? Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul i - indemnizatie de insotitor bubutu2 bubutu2 Daca un invalid gr.1 cu insotitor,ia un ajutor ce a fost egal ca suma echivalenta cu salariu minim pe economie,cand acesta se mareste,se mareste si ajutorul? (vezi toată discuția)