avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura

In cazul in care mama este chemata la interogatoriu, in calitate de parat intr-un proces de partaj judiciar, aceasta poate da o procura fiicei sale pt a o reprezenta la interogataoriu?
Sunt anumite conditii care trebuie indeplinite?
Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Alina Stroila , Avocat 21:25, 1 Aprilie 2010
Tin sa va anunt ca mi-a dat mama procura si nu am intampinat nici un fel de problema la proces si nici notarul nu mi-a spus nimc. Totul a fost in regula.
Acum vreau sa va intreb daca la termenul respectiv nu am fost interogata, la urmatorul la care am cerut si eu interogarea martorilor si a reclamantei, voi mai putea fi si eu interogata sau parata a decazut din drept?
doamna, dvs faceti confuzii...
in baza procurii speciale, o reprezentati pe mama dvs ....
martorii pot fi audiati dar nu interogatii... etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate solicita proba cu interogatoriul? reclamanta poate solicita propriul intergator? annuska annuska Intr-o actiune civila, reclamanta a solicitat luarea interogatoriului paratilor, instanta a admis si s-au si luat interogatoriile. Parata desi initial a ... (vezi toată discuția)
Interogarea reclamantului flori9 flori9 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se procedeaza: lista cu intrebarile pt interogatoriul reclamantei trebuie depusa la dosar inainte de termenul de judecata sau ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar-despre interogatoriul pt o pers ce munceste in strainatate Laura2806 Laura2806 caz partaj judiciar proces pe fond reclamanta mama parti -3 copii, din care 2 au renuntat la partea lor exista testament lasat in 2002 reclamata deschide ... (vezi toată discuția)