in urma cu 2 ani am contractat pe firma srl un imprumut cu garantii , de 10 luni nu am mai platit nimic ca nu mai poate firma sa duca acest calvar si am suspendato. acum banca cere isolventa firmei #-o X-( banca ar trebuii sa execute bunurile care sunt gajate si apoi ar trebuii sa ceara insolventa .In sitiuatia de fata va cer un ajutor ,sunt disperat#-o
banca face tot ce poate pentru a se indestula si a-si incasa suma datorata de societate.
Ciudat e ca daca a inceput procedura de executare silita a solicitat si insolventa.
Bunurile ipotecate am tras concluzia ca nu sunt vandute deci procedura de executare a acestora va fi suspendata daca se pronunta jud sindic cu privire la admiterea cererii de insolventa formulatat de banca.
de aceea nu mai stiu cum sa fac,in momentul de fata sunt falit si eu ca peroana fizica nu ma mai simt in stare sa mai gandesc din cauza acestor neajunsuri acum raman si fara casa ,mai sarac ca acum 2 ani,atunci macar aveam o casa,acum nimic mai mult de atat, numai probleme. ce ma sfatuiti sa fac sa ma prezint la proces sau pur si simplu las sa faca banca ce vrea, ca de avocat nu poate fi vorba ca nu am bani nici de pane si pe deasupra si sotie care nu are servici ca la aceasta firma lucram impreuna si un copil de 3 ani de crescut ce se poate intampla? AJUTOR SUNT TERMINAT.?????
Te mobilizezi tu si sotia, va cresteti copilul, treceti peste faliment si gata,
daca pozitia care vrei sa o adopti e sa nu te aperi atunci accepta-ti soarta.
Insolventa firma
marietka
buna ziua,
am o firma pe care am contractat un credit la care nu am mai platit ratele.
am suspendat firma ,iar banca mi-a intentat proces pentru ... (vezi toată discuția)