avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare:
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare:

Poate participa la judecarea unei cauze avand ca obiect fapte de marturie mincinoasa un judecator care a facut parte din completul in care a fost retinut caracterul mincinos al declaratiilor celor trimisi in judecata pentru infractiunea de marturie mincinoasa?
Cel mai recent răspuns: Alina Defta , Avocat 21:09, 28 Ianuarie 2007
Cred ca ar trebui sa se abtina daca s-a pronuntat in aceeasi cauza pe fond, daca am inteles bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce va face instanta + ce va pati un martor mincinos ? oanaportar oanaportar - daca intr-un dosar civil sau penal un martor audiat da o Declaratie in fata unei instante de judecata iar dupa un Termen, dupa audierea acestuia, na din ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa wildkitty23 wildkitty23 Am o matusa care a fost chemata la politie sa declare daca a vazut o bataie dintre 2 vecini de-ai sai. Ea a declarat ca nu a vazut nimic cand a trecut pe ... (vezi toată discuția)
Martor - marturie mincinosa xuser xuser Pe scurt: vin 5 sa ma bata. Politia il prinde pe unul iar ala cheama ,sa zicem, pe 2 dintre complici ca martori (mincinosi evident). Daca din martori devin ... (vezi toată discuția)