avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contestarea legi 61/91 republicata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contestarea legi 61/91 republicata

cumas putea legal sa contest un proces verbal prin care am fost amendat cu suma 1500ron conf.art.2 pct.21 dinlegea 61 unde organul de control (politia) ma amendat cu suma de mai sus deoarece primaria din comuna a hotarat ca toate localurile sa fie inchise de la ora 00:00 si eu nestiind nici neprimind nici o instiintare acestia m-au amendat!
imi puteti da un sfat cum sa procedez?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:52, 26 Martie 2010
Puteti formula plangere contraventionala in termen de 15 zile de la data la care ati semnat procesul verbal sau de la data la care vi s-a comunicat acest proces verbal. Plangerea se depune la Judecatoria la care e arondata comuna dumneavoastra.
Invocati necomunicarea hotararii consiliului local .... desi hotararile se publica .... succes.
Puteti ataca in termenul legal procesul verbal de sanctiune contraventionala. Faptul ca nu v-a fost comunicata acea hotarare a Consiliului Local nu cred ca va exonereaza de raspundere!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere date de catre politie juridic dana juridic dana Am primit la firma o adresa din partea Inspectoratului de Politie prin care ni se solicita sa comunicam datele de identificare a persoanei careia i-a fost ... (vezi toată discuția)
Vecini recalcitranti AnaAnita AnaAnita Asociatia de proprietari se poate indrepta pe cai juridice impotriva unui vecin care ma deranjeaza prin zgomote la orice ora din zi si din noapte? Am chemat ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta anularea amenzii pentru necompletarea plf la intrarea in tara, dar nu si restituirea banilor. ce e de facut ? andrej andrej Am atacat si castigat in instanta amenda primita la intrarea in tara pentru necompletarea formularului PLF, dar NU si restituirea banilor. Ce e de facut ca sa ... (vezi toată discuția)