cumas putea legal sa contest un proces verbal prin care am fost amendat cu suma 1500ron conf.art.2 pct.21 dinlegea 61 unde organul de control (politia) ma amendat cu suma de mai sus deoarece primaria din comuna a hotarat ca toate localurile sa fie inchise de la ora 00:00 si eu nestiind nici neprimind nici o instiintare acestia m-au amendat!
imi puteti da un sfat cum sa procedez?
va multumesc!
Puteti formula plangere contraventionala in termen de 15 zile de la data la care ati semnat procesul verbal sau de la data la care vi s-a comunicat acest proces verbal. Plangerea se depune la Judecatoria la care e arondata comuna dumneavoastra.
Invocati necomunicarea hotararii consiliului local .... desi hotararile se publica .... succes.
Puteti ataca in termenul legal procesul verbal de sanctiune contraventionala. Faptul ca nu v-a fost comunicata acea hotarare a Consiliului Local nu cred ca va exonereaza de raspundere!B-)
Vecini recalcitranti
AnaAnita
Asociatia de proprietari se poate indrepta pe cai juridice impotriva unui vecin care ma deranjeaza prin zgomote la orice ora din zi si din noapte? Am chemat ... (vezi toată discuția)