avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... va rog lamuriti-ma
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

va rog lamuriti-ma

In urma recursului proces verbal de contraventie de la tribunal pronuntarea se mai redacteaza sau nu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:16, 26 Martie 2010
normal, ca e o hotarare si orice hotarare se radacteaza
De la judecatorie am primit raspuns dar de la tribunal nu. Este proces verbal de anulare proces verbal de contraventie lg.12/1990 cu solutionare,, irevocabil'.M ai exista si o alta cale de atac?
Desigur, se redacteaza. Partile trebuie sa stie motivele admiterii sau respingerii recursului.
nu mai e,dar asa se intampla ..dureaza mai mult pana se redacteaza,depinde de judecator
Daca recursul este cu solutionare , irevocabil , atunci nu mai exista cale de atac!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces judecatorie barty barty Buna seara. Am castigat in parte procesul la judecatorie(anulare proces verbal de contraventie lg.12/90) si in urma recursului depus la tribunal de partea ... (vezi toată discuția)
Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile lehel_kis lehel_kis Bună ziua!O întrebare:am un proces verbal rutier contestat la judecătorie. În P.V. respectiv nu-mi era trecut localitatea în care am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere v_p v_p mi s-a suspendat pemisul in urma unui accident. am actionat politia in instanta , am castigat procesul iar acum am in buzunar hotararea instantei care insa ... (vezi toată discuția)