avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... statul amana despagubirea
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

statul amana despagubirea

Am avut un teren pe care acum s-a construit o fabrica italiana.Am decizie definitiva si irevocabila sa fiu despagubit la valoarea de piata.O firma mi-a evaluat terenul la suma X euro.Toate actele sunt in regula ,dosarul complet insa statul nu-mi da suma de bani de vreo 3 ani.Pur si simplu nu platesc.

Mai cunoasteti situatii asemanatoare?Ce este de facut avand in vedere ca suma este foarte mare?

Cu multumiri,Dollar
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 09:23, 12 Februarie 2007
N-ati incercat pana acum o executare?
Din pacate nu se baga nici un executor.
Stii ca in 3 ani ti se prescrie dreptul de a mai cere banii, nu?!

Din pacate, daca e asa cum spui tu, singura ta sansa ramene CEDO:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10 danw danw Buna ziua vreau sa va intreb si eu in legatura cu legea 10 entitatea investita de catre avas in 2005 de a face evaluarea o firma de lichidari din BAIA MARE ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral anditheodor anditheodor In urma unui proces de partaj succesoral mie si surorii mele ni s-a atribuit un teren care este mult supraevaluat fata de pretul pietii cu toate ca am ... (vezi toată discuția)
Proces cu primaria pentru anulare donatie maryb3lla89 maryb3lla89 Buna ziua, de 20 de ani bunicii mei se judeca cu primaria pentru un teren din fata casei lor , teren dobandit prin mostenire , teren pentru care primaria nu ... (vezi toată discuția)