avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale initierea unei actiuni caritabile de catre un S.R.L.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

initierea unei actiuni caritabile de catre un S.R.L.

As dori aflu care este legislatia ce trebuie respectata de un S.R.L. pentru a initia actiune caritabila.
Astefl, mi-as putea face o idee si despre cum a initia acea actiune caritabila.
Nu am prea multe informatii despre acest subiect.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: camiha , utilizator 08:53, 29 Martie 2010
reveniti cu mai multe detalii. ce obiect de activitate aveti?
societatile comercale nu fac activitati caritabile ci doar comerciale .
pentru asta exista asociatiile si fundatiile .dumneavoastra puteti organiza pentru altcineva, dar in baza unui contract, existand si un pret al serviciilor dumneavoastra .
nu puteti face actiuni caritabile intrucat donatia este interzisa societatilor comerciale, dar puteti sponsoriza
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
Roxana Zbarnea, Avocat
Obiectul de activitate intra in clasa: activitati de servicii in tehnologia informatiei.
Asadar, sa inteleg ca SRL-ul trebuie sa incheie un contract de sponsorizare cu un O.N.G. ?
Sau trebuie sa rezulte clar dintr-un contract aspectul financiar: un pret al serviciilor noastre?
Va repet, nu cunosc prea multe aspecte in acest domeniu.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula contract sponsorizare emillius emillius Buna ziua, Un SRL X vrea sa sponsorizeze o fundatie Y. X se ocupa cu productia si vanzarea unui anumit produs iar sponsorizarea catre Y va fi in valoare ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de o sponsorizare Daniel_Bondoroi Daniel_Bondoroi Buna ziua, Am o nelamurire legata de o sponsorizare si va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Firma mea, persoana juridica, furnizeaza un produs si serviciu X ... (vezi toată discuția)
Punctul de lucru al unui ong MarianGo MarianGo Buna ziua, Doresc sa va intreb daca si in ce conditii o asociatie non profit poate infiinta un punct de lucru si, daca da, cum poate incheia contracte de ... (vezi toată discuția)