avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxele judiciare de timbru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxele judiciare de timbru

doresc sa stiu care este legea in care se spune ca taxele judiciare de timbru vor fi incasate de catre primariile unde isi are domiciliul debitorul? stiu ca pana acum se plateau la tribunal sau la trezorerie
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 15:59, 28 Martie 2010
Legea nr. 146/1997 a fost modificata prin Legile nr. 276/2009 si 277/2009. Varianta actualizata a Legii nr. 146/1997 contine aceste dispozitii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru ContSters116348 ContSters116348 buna dimineata.buna dimineata.buna dimineata.unde se plateste taxa de timbru la trezorerie sau primarie.in cazul restituirii acesteia unde se face cerere la ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru penelopa1 penelopa1 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti unde achit taxa judiciara de timbru in cazul cand eu locuiesc in Focsani si am deschis actiunea de succesiune pentru un ... (vezi toată discuția)
Taxele judiciare de timbru ali1103 ali1103 Buna dimineata! Are cunostinta cineva de existenta unei dispozitii potrivit careia taxele judiciare pot fi platite si la domiciliul uneia dintre partile ... (vezi toată discuția)