Am o problemă am cumpărat în 1978 un teren cu construcții unde aveam în folosință și suprafața de 250 mp. în realitate era mai mult. Problema e că am reconstituit dreptul de propietate pe o parte din suprafață cu Ordinul Prefectului dar vreo 180 mp. sunt ocupați de o clădire a unei cooperați care a achiziționat-o după 90 de la primărie. Întrebare mai pot să obțin acest teren și cum ??
Vă mulțumesc
Daca am inteles bine dvs aveti titlu de proprietate pentru un teren partial ocupat de o cladire apartinand altui proprietar?
Cum vi s-a eliberat acel titlu de proprietate daca dvs aveati folosinta , nu si proprietatea asupra acelui teren?
Nu eu am titlul de propietate pe 614 mp. euaș dori să îmi reântregesc propietatea cu diferența de 180 mp. ocupați de acea clădire întrucât ei sunt propietari doar pe clodire nu și pe teren
Toată suprafața este de 794 mp. pe care am cumpărat-o în 1978 dar au tergiversat cu emiterea acestui odin până în prezent, această clădire a fost construită în grădina mea prin muncă patriotică pe celălalt regim și imediat după revoluție a fost vândută nuștiu cum la această federal coop ei au vrut să o vândă de nuștiu câte ori dar nu au terenul în propietate
Ordin prefect
irbag
In 1985 parintii mei au construit o casa pe un teren dat de primarie de 300 mp.
In 1995 s-a emis Ordinul prefectului pe 100 mp \"aferent locuintei \" ( este ... (vezi toată discuția)