avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate explicatii despre ce inseamna un proces civil si ce ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

explicatii despre ce inseamna un proces civil si ce inseamna un proces penal

buna. as dori sa aflu mai multe informatii despre ce inseamna atunci cind esti scos de sub urmarire penala si ai proces civil. multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:02, 28 Martie 2010
Adica nu mai risti sa mergi la inchisoare.
Dar se solicita in continuare repararea prejudiciului si/sau daune morale.
Scoaterea de sub urmarire penala se realizeaza in conditille in care probele
administrate nu confera suficiente elemente ale faptei sub incidenta careia fost incadrata fapta savarsita de dvs
Prin procesul civil,partea interesata poate introduce actiune in instanta,pentru a obtine o reparare a unui prejudiciu,hotarare de obligare a dvs pentru a face ,sau a achita o suma de bani.
Precizati concret obiectul cauzei civile si vi se pot oferi precizari concrete
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost autorul unui accident pe trecerea de pietoni, ce sanctiuni mi se pot aplica? Anchi83 Anchi83 buna ziua. In data de 24 12 2010 am fost autorul unui accident pe trecerea de pietoni.Am sunat la politie si salvare. In urma accidentului victima nu a fost ... (vezi toată discuția)
Deces bitu bitu Buna ziua, va rog sa-mi spune-ti in cazul in care persoana acuzata de delapidare decedeaza,ce se intampla cu dosarul mai departe? Familia plateste ? (vezi toată discuția)
recuperarea prejudiciului de la persoane care nu sunt inculpate Corina1234 Corina1234 Bună ziua! Vă rog să mă ajutati sa-mi clarific următoarele aspecte referitoare la actiunea civilă in procesul penal Se poate solicita obligarea in ... (vezi toată discuția)