avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat 30 de zile, mai este necesar examen ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat 30 de zile, mai este necesar examen 13/15 ?

mi a fost retinut permisul pt 30 de zile (pt neacordare de prioritate pietonilor) si am auzit, de fapt am citit pe un alt site ca ar fi necesara sustinerea examenului altfel se prelungeste suspendarea cu inca 30 de zile
stie cineva daca este adevarat?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: maradona666 , utilizator 20:51, 4 Iunie 2010
Buna ziua !
Conform prevederilor regulamentului de aplicare a O.U.G. 195/ 2002 actualizat, art.219, al. (3), in aceasta situatie , pentru a va fi restituit permisul de conducere, trebuie sa sustineti un test de verificarea cunoaşterii regulilor de circulaţie .
Cu stima !
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
Marius Zaharia, Avocat
....intre timp....
l'am recuperat dupa 30 de zile fara sa fi fost nevoie de examen
foarte foarte foarte #-o extrem de foarte X-( ambigua legislatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate sustinere test de verificare a cunoașterii regulilor de circulație safety safety Buna ziua Pentru neacordarea prioritatii de trecere a unui pieton la o trecere de pietoni, cf art 100 alin (3) lit b) din OUG 195/2002 republicata privind ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis alistan alistan Buna ziua, la 1 ian 2015 mi-a fost suspendat permisul de conducere pt neacordare de prioritate a unui vehicul, Mi-a fost retinut pt 2 luni. In data de 2 ... (vezi toată discuția)
Politist zelos; neacordare de prioritate pieton; contestare proces verbal clara albulescu clara albulescu Buna ziua, In timp ce conduceam masina personala, apropiindu-ma de o trecere de pietoni nesemaforizata, nu vad nici un pieton angajat in traversare. In ... (vezi toată discuția)