avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia

va rog sa ma ajutati sa formulez o cerere de demisie la zi.Lucram intr-un cabinet medical privat si am plecat in urma unei certe cu seful (dr.) fara a-mi depune cererea de demisie.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana-elena , utilizator 11:29, 29 Martie 2010
Lucrati cu un contract de munca. Este necesar sa va depuneti cererea, motivata cum doriti dvs. inainte de a face absente nemotivate, caz in care vi se poate desface contractul de munca... fara a mai face vreo cerere.
va multumesc pt sfat. Chiar nu stiu sa formulez o cerere de demisie. Presupun ca ar trebui trecute articole de lege.
nume prenume

...............catre :

....................................................SC./ PFA..........................
.......................................in atentia doamnei dr./ ing....

.........................Subsemnata(ul)........................................CNP...............................

avand calitatea de angajat , cu contract individual de munca nr........../ ............,

CNP.......................................va aduc la cunostinta ca imi depun demisia incepand

cu data de ...................................Ma oblig sa respect cele 15 zile calendaristice

de preaviz.

Cu stima,

localitatea
data......................................................................................semnatura

(se depune la registratura, sau ma rog...sa luati numar sub semnatura si parafa)

multumesc. ma interesa un formular pt o cerere de demisie la zi, fara cele 15 zile de preaviz, sigur nu am putea sa lucram in acelasi cabinet nici macar o zi dupa depunerea cererii.
Aveti dreptul sa nu va motivati demisia .
Cu absentele rezolvati dvs.

succes

Alte discuții în legătură

Demisie cu acordul ambelor parti robert88 robert88 Buna ziua. Am nevoie de un model de demisie cu acordul ameblor parti. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Imi putei spune daca am formulat bine o demisie????cei de la resurse o contesta dorin.brezoi dorin.brezoi Subsemnatul Brezoi Dorin Stefan , angajat a S.C Premium Auto Motors S.R.L, in functia de consultant vanzari piese auto, va informez ca incepand din data de ... (vezi toată discuția)
Model demisie cu preaviz corneliu1984 corneliu1984 Buna ziua.puteti sa ma ajutati cu un model de demisie cu preaviz, mai exact ce articol de lege trebuie precizat. Va multumesc! (vezi toată discuția)