avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

concediu pentru cresterea copilului

in luna decembrie 2008 s-a nascut primul nostru copil. din noiembrie 2008 pana in februarie 2009 sotia a fost in concediu pre-postnatal iar de la inceputul lunii martie2009 am depus actele la primarie pentru concediul de crestere al copilului( 2 ani). intrebarea mea este: de cand se calculeaza cei doi ani de concediu? de la data nasterii copilului(13.12.2008)? sau de cand am facut cererea la primarie 01.03.2009?
Cel mai recent răspuns: mac1972 , utilizator 11:58, 29 Martie 2010
Cei doi ani stiu ca se vor incheia atunci cand copilul tau va implini varsta adica pe 13.12.2010 deci la data aceasta va fi prima ta zi de munca daca nu cumva pica in zilele libere cum am avut eu norocul sa fie si am fost acasa la sarbatorirea zilei de nastere a fetitei mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical sarcina/prenatal/postnatal ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna seara. Am urmatoarea situatie a unei salariate: a nascut prematur in luna decembrie 2009 (aprox 7,5 luni). Cum o trec in statul de plata, daca are ... (vezi toată discuția)
Modificarea legii pentru indemnizatia copil serbanc serbanc Buna ziua,am inteles ca in noua lege a indemnizatie se acorda indiferent de numarul de copii nascuti(inainte se acorda pentru primele 3 nasteri)intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pentru al doilea copil valchim valchim Sotia mea este in concediu de crestere a fetitei, de 1 an si 8 luni, cu o indemnizatie de 1300 RON. Al doilea copil va veni pe lume la cca 3 luni dupa ce ... (vezi toată discuția)