In general, partea pagubita (clientul), in raport de clauzele contractuale, reziliaza contractul cu daune-interese sau/si solicita firmei executarea obligatiilor contractuale...(pana in momentul rezilierii daca este cazul)
Exista foarte multi "daca"...raportati la obiectul contractului, obligatiile partilor, care clauza nu a fost respectata, ce sanctiuni exista pentru neindeplinirea/executarea necorespunzatoare a obligatiilor contractuale etc., poate expuneti problema mai amanuntit...zic si eu..altfel putem sa ne dam cu presupusul mult si bine...si...fara rost :)
multumesc!:)astazi merg sa vad ce explicatie mai imi da dupa o luna de intarziere....nu as vrea totusi sa ajung sa fac reclamatie ,desi m-am sup f tare...daca intarziam cu plata....cine stie ce penalizare ma astepta....uff! multumesc inca odata! ,in contract spune multe in fav clientului ,insa am inteles ca vor da vina pe vanzatoare ca e noua si ea va suferi penalizare ,etc...stiu k asa procedeaza firmele mari,tot de la amarat ia ....nu vreau sa fac rau de sf sarb de pasti....o zi buna!:) si va multumesc!