avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum te inscri la medicul de familie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum te inscri la medicul de familie?

Buna ziua!

As dori sa stiu daca ma pot inscrie la un medic de familie daca nu mai muncesc si nici somaj nu iau?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: azalee , utilizator 13:54, 29 Martie 2010
Da, va alegeti un medic de familie si faceti o cerere insotita de o copie dupa cartea de identitate, INSA ... daca nu sunteti asigurat nu beneficiati de consultatii/retete/analize, etc gratuite sau compensate
Va multumesc pentru raspunsul prompt.
Nu sunt intereseata de consultatiile/retetele /analizele gratuite sau compensate. Ma intereseaza doar sa am un medic de familie si sa imi poata elibera adeverinte medicale cand am nevoie de ele.
mergeti la un medic si va inscrieti,dar va treb sa platiti toate serv prestate de acesta pt ca nu sunteti asig,sau va platiti CAS si atunci veti plati la medic ca orice asigurat,adica 5lei de consultatie
Am inteles. Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj af50 af50 Buna ziua. as dori sa stiu daca o persoana care se afla in somaj este obligata sa plateasca adeverintele pentru oficiul de somaj necesare de la medicul de ... (vezi toată discuția)
Medic de familie  niconicol niconicol Am lucrat in strainatate 10 ani,dupa ce m am intors am fost angajata timp de 1 an de zile dupa care am fost somera pana ieri .Acum sant insarcinata si am ... (vezi toată discuția)
Rețete compensate pentru mămică în concediu de creștere copil. Alinamunteanu86 Alinamunteanu86 Buna ziua, este adevărat că mămicile in timpul celor 2 ani de creștere copil nu beneficiază de rețete compensate și nici de spitalizare? Am fost azi la ... (vezi toată discuția)