avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... in ce conditii se poate iviza o societate comerciala ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

in ce conditii se poate iviza o societate comerciala aflata in insolventa

o societate comerciala cu capital integral de stat declarata in stare de insolventa , cu datorii la stat si furnizori in ce conditii se poate diviza, in 2 societati.
SRL nou infiintat sa preia toate datoriile, iar societatea initiala, care a avut datorii sa poata accesa fonduri europene ???
trebuie avizul ministerului de finante ?? daca a avut datorii la stat sau poate doar cu aprobarea adunarii generale a actionarilor????
va multumesc
SARBATORI F
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:57, 29 Martie 2010
Nu se poate face divizare pana nu se solutioneaza procedura de insolventa!
B-)
:ban: Nu mai postati acelasi mesaj de mai multe ori. Este impotriva regulamentului1
ma scuzati, am corect niste greseli
va multumesc mult
Buna seara,

Atâta vreme cât nu s-a declarat falimentul şi daca aveti aprobata procedura reorganizarii judiciare de catre Tribunal, in cadrul acestei proceduri de reorganizare a firmei, pentru salvgardarea ei de la faliment, prin planul de reorganizare se poate propune si acest mod de reorganizare, adica divizarea ei, daca instanţa consideră că este benefică pentru firmă. La urma urmei scopul final este achitarea pasivului , realizarea activului firmei şi deblocarea incapacitatii de plata şi a insolvabilităţii .
Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate diviza o societate comerciala aflata in insolventa MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR o societate comerciala cu capital integral de stat declarata in stare de insolventa , cu datorii la stat si furnizori in ce conitii se poate diviza, in 2 ... (vezi toată discuția)
Imi puteti explica simplu ce inseamna cand o firma intra/declara ... annnamm annnamm Imi puteti explica simplu ce inseamna cand o firma intra/declara insolventa totala ? Daca se intra in aceasta procedura inseamna ca datoriile vor fi sterse ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Dula Nicoleta Dula Nicoleta Buna dimineața, Am o firma pe care am inchis-o anul trecut. Am datorie pe firma la banca și îmi opreste din salariul unde lucrez acum. Cum pot baga ... (vezi toată discuția)