avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... repunerea in situatia anterioara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

repunerea in situatia anterioara

Am un prieten care a cumparat o garsoniera de ceva timp, pe baza unui antecontract de vanzare-cumparare, si e nemultumit de faptul ca constructorul il tot amana cu eliberare CF, astfel ca nu si-l poate intabula. Acum prietenul meu, exasperat de promisiunile si amanarile repetate ale constructorului doreste banii inapoi pe garsoniera. Poate cere prin instanta "repunerea in situatia anterioara" cumpararii imobilului, si primirea banilor. si daca da, cum sa formuleze aceasta cerere?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:39, 29 Martie 2010
situatia este destul de nunatata.
cel mai indicat ar fi sa consulte un avocat contra cost, care sa ii studieze antecontractul.
se poate face o actiune in rezolutiunea antecontractului de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitie apartament ContSters200727 ContSters200727 Am incheiat un antecontract de vz-cumparare in anul 2009 pentru un apartament situat la demisol, la care ni s-a anexat o copie dupa o autorizatie de construire ... (vezi toată discuția)
Cf locuinta sau apartament ContSters200727 ContSters200727 Am cumparat cu antecontract de vz-cump in 2009 un apartament la demisol. In schita atasata la antecontract acesta figureaza ca si apatiu tehnic cu sala sport, ... (vezi toată discuția)
Reziliere promisiune vanzare cumparare Mery2404 Mery2404 Buna ziua, Am si eu nevoie de mai multe info in ceea ce priveste drepturile cumparatorului, va rog. In martie 2019 am semnat promisiune v-c cu ... (vezi toată discuția)