avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal - furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal - furt din magazin

buna ziua!!
am o mare problema si nush ce sa fc...
am fst prinsa cand am incercat sa iau cv dintr-un magazin si mi s-a fct dosar penal.. acum dosarul este in curs de trimitere si mi s-a spus ca va trebui sa ma prezint in fata unui procuror pentru a da o declaratie..
daca la politie am declarat cv si in fata procurorului voi declara altceva ce se va intampla??
politistul mi-a spui ca inca nu se stie daca voi primi doar o amenda administrativa si ca asta depinde doar de ce va scrie el in dosar.. ce as putea face in acest caz? sunt foarte nelinistita cu ceea ce se va intampla.. si nimeni nu-mi spune nimic sigur.
Cel mai recent răspuns: roxanatr , utilizator 17:53, 19 Aprilie 2010
ar trebui sa declari si in fata procurorului ce ai declarat la politie..dupa ce vb si cu procurorul acesta va poate spune ori sa va angajati un avocat ori sa stati linistita acasa
Daca va angajati avocat ati putea sta si mai linistita.
Trebuie sa va mentineti prima declaratie data in fata la politist.

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
nu am antecedente, este prima data si ultima binenteles.. prejudiciul a fost recuperat si depistata am fost dupa casa de marcat, la iesirea din magazin cand s-a declansat alarma..

la politie am declarat ca am fost la magazin, mi-am cumparat o bluza, iar pe urma am ramas in magazin si fara sa ma vada nimeni am luat o poseta punand-o in aceeasi punga cu bluza...

iar la procuror ma gandeam sa declar ca vorbeam la telefon in timp ce am ajuns la casa pentru a achita bunurile si nu am fost atenta ca vanzatoarea a scanat doar bluza.. am crezut ca trecuse si poseta si nu mi-am dat seama deoarece am platit cu cardul si nu m-am uitat pe bon, iar eu am pus ambele produse in punga si am plecat, dar la iesirea din magazin s-a declasat alarma si am fost oprita.. etc ..
iar la politie am declarat ceea ce mi-a zis politistul deoarece eram speriata si a zis sa scriu tot ce-mi spune el daca vreau sa-mi fie bine.. si nici nu mi-a dat detalii despre ceea ce se va intampla..
Ar fi bine sa mentineti declaratia data la organul de cercetare penala.
Solutia pentru infractiunea de furt o va dispune numai procurorul la propunerea politiei. In functie de prjudiciu, care trebuie recuperat se va dispune plata unei amenzi administrative, probabil.
Succes!

Alte discuții în legătură

Reprezentare/asistare in dosar penal remus388 remus388 avocatul poate merge singur la Parchet pt. a afla de ce am fost chemat sa dau declaratii? Ii va spune procurorul care este motivul pt. care sunt chemat sa ... (vezi toată discuția)
Am furat din magazin si am fost prinsa...ce mi se intampla?? Kristinaaa Kristinaaa buna ziua, am 23 de ani si recent am terminat facultatea. am fost la sibiu si am furat dintr-un supermarket bunuri in valoare de 180 Ron, adika un milion ... (vezi toată discuția)
Citate politie cristina1980 cristina1980 in anul 2003 a venit politia la mine acasa noaptea cu mandat de perchezitie si o acuzatie de furt. M-au luat la politie,i au incercat sa ma oblige sa dau o ... (vezi toată discuția)