avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... BAIATUL POATE FI PUS SUB ACUZARE?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

BAIATUL POATE FI PUS SUB ACUZARE?

Buna ziua,am si eu o mare nelamurire!Baiatul meu,care anul asta face 20 ani,de vreo 4 luni,s-a mutat la prietena lui,care recent a implinit 16 ani.Prietena lui locuieste impreuna cu mama ei,deci implicit si fiul meu a locuit cu ele in ultimele 4 luni.Totul a fost ok,pana astazi,cand mama fetei s-a suparat pe fiul meu din cauza ca a inteles ca intre ei nu era doar o relatie platonica,cu toate ca ea stia ca ei dorm impreuna si ca practic era imposibil sa fie totul doar platonic.Astazi l-a amenintat pe fiul meu cu judecatoria si va intreb ce risca fiul meu?Va multumesc anticipat
;)
Cel mai recent răspuns: Deby39 , utilizator 12:55, 30 Martie 2010
=D>ms de raspuns
si eu credeam la fel=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Rog sa mi se dea mai multe detalii cu privire la.... Alexha Alexha Un amic de-al meu are o realatie ccu o fata care in prezent are varsta de 16 ani.Au fost impreuna cam un an,dupa care au avut o pauza si acum sunt din nou ... (vezi toată discuția)