avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii revisal versiunea 1.0.0
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

revisal versiunea 1.0.0

buna ziua,
ca multi altii am nevoie de instalarea veriunii 1.0.0 a progr Revisal, pentru o preluare.
Va rog ajutati-ma.
Am primit un kit de instalare dar a avut o eroare.
Il mai pot primi urgent de la cineva?
Multumesc anticipat.
mail : violeta.munteanu@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 19 Septembrie 2011
am trimis, verificati emailul
Multumesc ptr.mail,dar nu inteleg cum l-ati putut descarca.Mie imi da eroare cand vreau sa-l instalez.Nu pot sa-mi dau seama ce este cu acea eroare la instalare,ce lipseste ?
A mai avut cineva probleme la instalare?
Am avut si eu eroare de genul:
Error 1335: The cabinet file 'Instal01.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package.

Daca stie cineva cum se rezolva i-as fi recunoscator.
Buna ziua,
pentru importarea dateleor in revisal versiunea 2.0.6 trebuie sa instalez versiunea 1.0.0?
de unde il pot instala?
pentru cei care il cauta, il pot downloada de aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal = registrul de evidenta al salariatilor Monica H. Monica H. Buna ziua tuturor, Am o intrebare si in acelasi timp o rugaminte, daca are cineva revisal versiunea 1.0.0 si imi poate da si mie aplicatia. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Revisal 1.0.0 sonya33 sonya33 buna ziua, ca multi altii am nevoie de instalarea veriunii 1.0.0 a progr Revisal, pentru o preluare va rog ajutati-ma. multam fine (vezi toată discuția)
Revisal 1.0.0 ContSters131476 ContSters131476 Buna seara Ma poate ajuta cineva cu REVISAL 1.0.0 (kit-ul de instalare) ? Am nevoie pentru preluarea bazei de date Multumesc mail: cristi_chi@mail.com (vezi toată discuția)