Buna ziua.
Am si eu o intrebare daca se poate... sunt angajat la o SC cu norma intreaga (9 ore din care 1 se considera pauza de masa). Pe langa sarciinile de servici obisnuite mi sau mai adaugat inca unele a unui post vacant. Se poate sa am 2 contracte de munca cu 8 ore? avand in vedere ca specificul societatii este de lucru 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Exista alta forma de incadrate a mea? Va multumesc pentru raspunsuri. Imi doresc aceasta functie pentru un beneficiu salarial, care ma avantajaza.
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
Este admisibil cumulul de funcţii chiar în interiorul aceluiaşi angajator.
O persoana poate avea cumul de functii la o societate si sa primeasca in plus la salariu un spor de pana la 50% din salariul de baza al functiei inlocuite, conform Art. 41 lit.f) din Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007 - 2010.
Nu poate avea insa 2 contracte de munca la acelasi angajator.
Propuneti angajatorului incheierea un contract de munca cu timp partial,fractiune de norma(2-6ore).E posibil cumul de functii chiar la acelasi angajator,dar activitile postului pt. care se face cumul trebuie sa se desfasoare in afara programului de lucru de la activitatea de baza,deci dupa cele 8 ore .