avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumulul de functii la acelas angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumulul de functii la acelas angajator

Buna ziua.
Am si eu o intrebare daca se poate... sunt angajat la o SC cu norma intreaga (9 ore din care 1 se considera pauza de masa). Pe langa sarciinile de servici obisnuite mi sau mai adaugat inca unele a unui post vacant. Se poate sa am 2 contracte de munca cu 8 ore? avand in vedere ca specificul societatii este de lucru 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Exista alta forma de incadrate a mea? Va multumesc pentru raspunsuri. Imi doresc aceasta functie pentru un beneficiu salarial, care ma avantajaza.
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
nervosu9, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:30, 30 Martie 2010
Angajati o persoana pe locul de munca vacant.
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
Este admisibil cumulul de funcţii chiar în interiorul aceluiaşi angajator.
Este admisibil cumulul de funcţii chiar în interiorul aceluiaşi angajator.

Si in interiorul aceluiasi program de lucru? Pentru ca la acest aspect s-a referit persoana.
O persoana poate avea cumul de functii la o societate si sa primeasca in plus la salariu un spor de pana la 50% din salariul de baza al functiei inlocuite, conform Art. 41 lit.f) din Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007 - 2010.

Nu poate avea insa 2 contracte de munca la acelasi angajator.
Propuneti angajatorului incheierea un contract de munca cu timp partial,fractiune de norma(2-6ore).E posibil cumul de functii chiar la acelasi angajator,dar activitile postului pt. care se face cumul trebuie sa se desfasoare in afara programului de lucru de la activitatea de baza,deci dupa cele 8 ore .

Alte discuții în legătură

Compatibilitate program de lucru redus cu doua locuri de munca Daria123 Daria123 In urma intreruperii concediului de crestere copil si reintoarcerii la locul de munca (8ore/zi) salariata beneficiaza de program de lucru redus ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii ana cornelia ana cornelia am dreptul de a avea cumul de functii, contabil la doua unitati de invatamant avand contract de 8 ore la fiecare? (vezi toată discuția)
Cumul de functii la acelasi angajator adypeonya adypeonya Daca art. 35 din CM ne permite cumul de functii si in cadrul aceluiasi angajator, pot fi ambele functii cu norma intreaga? (vezi toată discuția)