avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... actiune tribunal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

actiune tribunal

Daca paratul a depus intampinare si eu vreau sa contracarez ce denumire poarta actiunea care tb depusa la dosar?
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 23:46, 29 Martie 2010
pai cum a dep intampinare daca nu e act?nu se poate asa ceva si n-avea cum sa dep el si act si intampinare ca dvs sa contracarati
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
Cristina Voicu, Avocat
Cu toate ca nu prea inteleg banuiesc ca este vb despre CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA :happy: , eventual precizata. Dar cred ca ati gresit locul pt ca in panal n-am mai intalnit (pana acum) nici intampinari, nici reconventionale etc
Varul meu a depus un dosar prin care cere despagubire unui club de fotbal deoarece a incalcat contractul de munca si nu a fost platit iar dupa o perioada a aflat ca el figura ca angajat la club cu toate ce lucra in alta parte cu CM.
Inteleg ca este un proces civil, cu obiect - litigiu de munca / pretentii - varul dvs este reclamant. Partea parata a depus intampinare la actiunea de chemare in judecata. In acest caz reclamantul , poate formula pentru a depune la dosar raspuns la intampinare .
Va multumesc tare mult pentru raspuns si imi cer scuze ca am incurcat putin treburile sper ca nu am suparat prea tare.

Alte discuții în legătură

Farmulare raspuns lilicrin lilicrin Cum se formuleaza raspunsul la o intampinare in care se solicita respingerea actiunii ca nefondata si obligarea reclamantei la plata cheltuielilor de judecata? (vezi toată discuția)
Model intampinare proces nedepunere bilant livm livm Buna ziua, Am primit o citatie de la Tribunal pentru un proces cu ONRC (reclamant pentru Fond - dizolvare societate) pentru nedepunerea bilanturilor la o ... (vezi toată discuția)
Se ia in considerare intampinarea? urgent ramy84 ramy84 Debitorul a facut contestatie impotriva unei decizii a executorului judecatoresc. Biroul Executor Judecatoresc a primit citatie, insa cel care a depus ... (vezi toată discuția)