avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema lift
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema lift

Buna ziua.
Am o problema destul de grava, din punctul meu de vedere, legata de liftul din blocul in care stau. De vreo 6 luni atunci cand cineva urca cu liftul la mine in casa vibreaza teava de la calorifer iar daca te afli in mers zici ca e cutremur. Am facut nenumarate sesizari la asociatie( asociatia are un contract cu o persoana fizica care sa faca reparatia si revizia ca cica costa mai putin, asta zic ei) si chiar la acea persoana care se ocupa de intretinerea liftului. Vine si nu se rezolva nimic. Problema este ca au inceput si peretii sa crape. Nu stiu unde sa apelez pentru a gasi o solutie la problema mea.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:21, 30 Martie 2010
Sesizati oficial directia corp control din primaria responsabila
In raport de concluzii,puteti sesiza autoritatea responsabila si inspectoratul de stat in constructii
Asociatia Dv. trebuie sa faca contract cu o societate de service ascensoare autorizata de ISCIR, nu cu o persoana fizica.
Securitatea functionarii liftului nu este "de gluma" si in niciun caz nu trebuie sa se puna in balanta un cost mai scazut fata de securitatea locatarilor.
Cereti conducerii asociatiei sa va arate autorizatia de lucru din partea ISCIR a persoanei respective. Trebuie sa aiba o copie a acestei autorizatii.

Puteti sesiza ISCIR pentru situatia cu care va confruntati. Va dau adresa site-ului si luati contactul cu ei. Aveti acolo numar de telefon , email......
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata autorizare iscir udau_1966 udau_1966 asociatia noastra de propietari are in exploatare blocuri cu apartamente care detin ascensoare pt a ajunge la etajele superioare.aceste ascensoare sunt ... (vezi toată discuția)
Durata revizie/modernizare lift petroutza petroutza Buna ziua, Locuiesc la et.9 al unui bloc in care tocmai a inceput revizia/modernizarea liftului.Problema este ca durata de executie a lucrarii a fost ... (vezi toată discuția)
Functionare "necorespunzatoare" a ascensorului Catalinaserban Catalinaserban Buna ziua. Problema pe care o ridic este functionarea necorespunzatoare a ascensorului de bloc.La parterul blocului a fost eliminata usa liftului si au ramas ... (vezi toată discuția)