avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Presedintele comisiei de inventariere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Presedintele comisiei de inventariere

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema: la societatea la care lucrez sunt sef compartiment financiar contabil. La inventarierea patrimoniului am fost numita presedintele comisiei centrale. Din punctul de vedere al dvs. exista o problema referitor la acest aspect? Cum pot proceda la refuzul acestei atributii? Ce se poate intampla in urma refuzului de a semna decizia de inventariere?
Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: contabil20 , utilizator 11:06, 1 Aprilie 2010
Cred ca este foarte clar. Legislatia spune clar "nu poate sa faca parte din comisia de inventariere". Nu se face distinctie intre comisii.
Faptul ca apoi se detaliaza atributiile comisiei centrale nu imi schimba parerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapundere pt un inventar nesemnat clauddy clauddy Salut! Ma confrunt cu o problema si as vrea niste sfaturi...legale. lucrez la o gradinita si mi s-a dat un cabinet, cu diverse lucruri, etc. De curand s-a ... (vezi toată discuția)
Comisie centrala de inventariere Anakina35 Anakina35 Comisie centrala de inventariere Daca in cadrul institutiei tin evidenta contabila a mijloacelor fixe , a obiectelor de inventar si pentru o parte din ... (vezi toată discuția)
Atributii jurist, recomandari sau aprobare /neaprobare - pv /comisie ? oanaportar oanaportar La sfarsitul fiecarui an, in orice institutie publica se face Inventarierea anuala. - Ce atributii are consilierul juridic in legatura cu efectuarea ... (vezi toată discuția)