avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

Buna ziua, am si eu 2 inrebari de pus:
pentru calculare indemnizatiei de crestere copil se i-au in calcul in afara veniturilor obt la functia de baza contract de 8 ore pe 12 luni anterioare nasterii si veniturile suplimentare obtinute.1.Intrebarea este pt veniturile suplimentare este obligatoriu ca si acestea sa fie obtinute tot 12 luni anterior sau se pot lua in calcul si daca am lucrat 5 luni anterior nasterii?
2.Si inca o intrebare , daca am doua contracte de munca in accelasi timp unul cu 8 ore si celalalt cu 4 ore cand intru in concediu medical cu cei 85% cu o luna inainte de nastere indemnizatia de concediu medical o iau si de la firma la care lucrez 8 ore si de la cea la care am contract cu 4 ore?
Multumesc si astept un raspuns cat mai urgent.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:47, 30 Martie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie prenatal anne89 anne89 Buna ziua! Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in 15 februarie 2017, doar ca in 10 noiembrie 2016 imi expira contractul de munca, pentru ca a fost pe perioada ... (vezi toată discuția)
Intrebare - insarcinata, cim pe perioada determinata Andreearoxana13 Andreearoxana13 Buna ziua, sunt angajata din 02.02.2015 pe perioada determinata,(pe postul unei colege care este in concediu de maternitate) respectiv 3 luni, 1 an, 6 luni, pe ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru 2 copii Robert2014 Robert2014 Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie! Sotul este in ccc copil cu bb1. Acum am nascut din nou. Bb1 are 1 an si 2 luni. Eu vreau sa intru in cresterea ... (vezi toată discuția)