avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare de divort

buna ziua,
-cum procedez ca sa imi iau hotararea de divort care este definitiva si irevocabila
-pot sa o iau in aceasi zi de la tribunal?
Cel mai recent răspuns: glo , utilizator 13:30, 30 Martie 2010
doar cand este redactata.
divortul s-a incheiat in noiembrie 2009
cat timp dureaza sa fie redactata daca divortul s-a incheiat in noiembrie 2009?
multumesc
daca i s-a comunicat inseamna ca este redactata. pentru a fi definitiva si irevocabila ,trebuie sa face ti o cerere prin care specificati ca solicitati ca istanta sa dispuna ca sentinta civila este definitiva si irevocabila.cererea se taxeaza cu o taxa judiciara si un timbru judiciar. mergeti la arhiva judecatoriei si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort alina010 alina010 Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort cypyk cypyk acum cateva zile am avut ultimul termen la divort. s-a culpa comuna, pensie intretiere copil etc. cand ramane sentinta definitiva si irevocabila? vreau sa iau ... (vezi toată discuția)
Hotararea de divort si de partaj anymaryh anymaryh Buna ziua! Daca se poate sa ma ajutati intr-o problema!!! Am terminat divortul de comun acord la inceputul lui feb 2010 si partajul prin tranzactie de comun ... (vezi toată discuția)