avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas student salariat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas student salariat

Daca am in cartea de munca un salariu brut de 301 ron pentru 2 ore de munca pe zi, pot obtine in continuare pensie de urmas? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 14:31, 31 Martie 2010
Beneficiarii pensiei de urmas pot cumula pensia cu veniturile realizate dintr-o activitate profesionala, daca veniturile brute lunare realizate nu depasesc o patrime din salariul mediu brut lunar pe economie.
Salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2010 este de 1.836 lei.
1836 : 4 = 459 lei
Beneficiati de pensie in continuare daca in afara de Salariul brut de incadrare de 301 lei, nu aveti si alte indemnizaţii, sporuri, precum şi alte adaosuri, si care cumulat sa depaseasca ca venit BRUT lunar, suma de 459 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas LigiaUngureanu LigiaUngureanu Buna ziua, studenta anul 1, varsta 24 ani, primesc pensie de urmas in urma decesului tatalui meu, intrebare: pot activa intr o firma cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas liliana v liliana v un tanar de 18 ani, beneficiar al pensiei de urmas (tatal decedat) este student in anul I. poate sa se angajeze pe perioada determinata fara sa piarda ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas sanda stan sanda stan daca inchei un contract de munca pe o perioda de 3 luni mai primesc pensia de urmas in continuare sau nu? (vezi toată discuția)