avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Misterul butonului "vreau sa ma loghez"
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Misterul butonului "vreau sa ma loghez"

este acel butonas care apare in susul paginii, cand inca nu esti logat.

Ce face el? Ca nu poti decat sa-l bifezi si sa-l debifezi :) Te poti juca un timp asa dar e cam plictisitor.

Probabil ca nu-l vede multa lume interesata in a rezolva aceasta "speta", pentru ca aceasta lume este logata mereu si deci acel butonas nu mai apare.

Dar daca chiar vreau sa ma loghez, vorba butonului, cum fac? Doar apasand butonul 'raspunde' ? Sau "topic nou?"

PS: Si de ce nu pot copia textul din paginile de pe forum? De ce nu pot selecta cu mouseul exact ce ma intereseaza? Si de ce daca postez un link, nu apare ca link, sa ma si duca la adresa respectiva? Intrebari, intrebari, intrebari...
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 12:40, 5 Martie 2007
Si eu am aceeasi problema. Ma loghez cu raspunde sau subiect nou .:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Merge greu! teoma teoma Nu cred ca e vina mea, pentru ca intru pe avocatnet si de acasa si de la serviciu, si de fiecare data merge greu. Fie apesi pe butonul de forum si NIMIC, nu se ... (vezi toată discuția)
Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)
Anunturi pe mail in plus... Attila-Arpad Dombi Attila-Arpad Dombi Faceti ceva sa nu ma mai anunte pe mail la mesajele scrise de mine! Daca raspund pe un topic dupa 5 min. ma anunta ca cica e mesaj nou pe topicul respectiv si ... (vezi toată discuția)