avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical (noua lege)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical (noua lege)

Buna ziua ,

Am tot intrat pe diverse adrese sa vad daca a fost aprobat noul proiect de lege referitor la concediu medical dar nu am vazut nimic concret.Daca stie cineva daca este aprobat am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns.
Si daca a fost aprobat acest proiect vreau sa stiu daca ar fi afectate si femeile insarcinate aflate in concediu medical cod concediu 01 si cod diagnostic 745?
Unde trebuie sa depun declaratia privind domiciliul pe parcursul concediului medical?

Multumesc anticipat ptr ajutor

Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 10:05, 5 Aprilie 2010
Nu s/a abprobat nimic deocamdata, asa ca nu are sens sa discutam consecintele acum.
Dimiciliul trebuie sa/l declarati la medicul de familie si la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical 2010 anicoleta anicoleta Buna ziua, Am tot intrat pe internet sa ma lamuresc referitor la concediu medical deoarece se tot schimba legile astea peste noapte dar nu prea am reusit ... (vezi toată discuția)
Certificat de concediu medical myry84 myry84 buna ziua.lucrez la o agentie de pariuri sportive si anul acesta am ramas insarcinata sunt in concediu medical din data de 06-06-2013-10-06-2013 cod ind 06 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical oroian-rodica oroian-rodica O angajata are concediu medical cod disgnostic 745 toata luna ianuarie 2013. In perioada 01.02 - 22.02.2013 are concediu medical in continuare cu acelasi cod ... (vezi toată discuția)