avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Caut avocat specializat in domeniul transportului ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Caut avocat specializat in domeniul transportului rutier de marfuri

Buna ziua,

Doresc colaborare cu avocat avand cunostinte si experienta concreta in transportul rutier de marfuri intern si international.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
GIULIAS, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 14:54, 30 Martie 2010
nu sunt avocati specializati pe un anumit domeniu ,iar cu recomandarile...oricum daca un avocat mai ales daca e si motivat nu vad de ce nu si-ar da interesul ...Puteti lua leg si cu un avocat de pe forum,.prin tel sau mail pe care le gasiti la profil consultant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat cu experienta in banci gabi_con gabi_con buna ziua! Dupa cum spune si titlul, am nevoie de un avocat cu experienta in banci. Ma intereseaza: 1. CV-ul, adica experienta acestui avocat. 2. ... (vezi toată discuția)
Recomandare avocat cu experienta dreptul muncii Misogina Misogina recomandare avocat cu experienta dreptul muncii cu birou in Cluj (vezi toată discuția)
Avocat pe drpt penal cu experienta cedo Nicoleta Holbanel Nicoleta Holbanel Buna ziua, imi puteti recomanda pe cineva care are experienta in pregatirea si reprezentarea unui caz penal la CEDO.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)