avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce se intampla daca nu platesc un credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce se intampla daca nu platesc un credit bancar

ce se intampla daca nu am platit un credit la banca si aceasta ma executa? daca nu are banca ce sa imi ia se prescrie creditul dupa o perioada de timp? sau raman cu "buba" aceasta toata viata?
am cateva obiecte prin casa ale mele dar mai am credit la ele cam 3-4 ani la o alta banca pe care le platesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:18, 30 Martie 2010

Plangere penala , dosar penal, pedeapsa....
elladomi a scris:

Plangere penala , dosar penal, pedeapsa....

Sa nu exageram, totusi. Pana aici mai este cale lunga........
Si dosar penal pentru ce infractiune?
Daca demonstrezi ca nu ai avut cu ce achita?
pana la urma este ceva penal? sau se prescrie? ori pot initia falimentul persoanei fizice?
atat timp cat nu ati obtinut creditul folosindu-va de documente sau declaratii false, nu vi se poate intampa nimic. si intrucat sunteti insolvabil, banca nu recupereaza nimic.
daca aveti venituri, vi se poate pune poprire
inselaciune cu prilejul incheierii conventiei sau in timpul executarii conventiei. art.215 al 1 si 3 Cod penal.

Alte discuții în legătură

Inselaciune laur188 laur188 Buna ziua.Am fost inselat cu o suma mare de bani aproximativ 10000 euro.Singurele dovezi pe care le am pentru a dovedi inselaciunea sint formularele Western ... (vezi toată discuția)
Platit avans mobila, fara a obtine mobila. solicit sfaturile dvs. mir75 mir75 Am dat bani ca avans pentru a comanda mobila, iar persoana respectiva care a primit banii ma tot amana cu aducerea mobilei. A trecut deja foarte mult timp (un ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina furata sabina.mariana sabina.mariana buna ziua am cumparat acuma 2 luni de zile un passat de la o persoana din suceava, masina fiind inmatriculata in olt. Domnul de la care am cumparat-o a fost ... (vezi toată discuția)