avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil si somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil si somaj tehnic

buna seara am o intrebare la dumneavoastra.fina mea sa angajat la 1 februarie 2010,dar incepand cu aceasta data timp de 2 luni ia dat somaj tehnic.cat ar trebui sa lucreze ca sa poata sa beneficieze de indemnizatie crestere copil,si daca ii afecteaza cu ceva lunile de somaj tehnic.
va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:34, 30 Martie 2010
12 luni , nu sunt afectate drepturile daca a fost in somaj.
vreau sa va intreb 12 luni lucrate sau poate sa lucreze 3 luni si apoi sa ramana gravida. va multumesc
Inaintea nasterii copilului trebuie sa fi realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului leahuflori leahuflori Am nascut in 2010, deci am intrat in crestere copil dupa legea veche. Din cele 12 luni anterioare nasterii copilului, 3 luni am fost in somaj tehnic, in restul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ContSters257617 ContSters257617 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema .In compania in care lucrez am 4 ani vechime , In lunile noiembrie si decembrie 2011 am avut un concediu fara ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - as putea beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? gyuly_11 gyuly_11 Buna ziua, am deschis o intreprindere individuala, in sect.4, si ma intereseaza cum se procedeaza, daca trebuie sa fac contract individual cu CASS si la ce ... (vezi toată discuția)