avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare buletin....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare buletin....

Am o hotarare revocabila si definitiva pentru evacuare ,in care paratul a pierdut si dreptul de a folosii acel spatiu locativ,spatiu ce nu mai poate constituii nici domiciliul sau legal.Acesta a fost evacuat dar ,buletinul il are pe aceiasi adresa el refuzand sa preschimbe buletinul,Am facut o petitie la politie prin care am instiintat ca acesta nu mai locuieste la acea adresa ,iar cei de la politie mi-au dat raspunsul urmator......Va comunicam ca ,in conformitate cu prevederile Legii nr 290/2005 pentru aprobarea OUGnr 97/2005,privind evidenta ,domiciliul,resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani-cu modificarile si completarile ulterioare Directiei de Evidenta aPersoanelor nu ii revine nici o competenta referitor la hotararea definitiva si irevocabila privind evac si anularea domiciliului.Avand o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila ,trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc pentru punerea in aplicare.......Intrebarea mea este?Poate un executor judecatoresc in urma hotararii sa anuleze acel buletin?Va multumesc.....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:39, 30 Martie 2010
Buna seara ! Exclus ca executorul judecatoresc sa anuleze actul de identitate , acesta poate numai sa investeascda cu formula executorie hotararea definitiva si irevocabila .
Nu intra in limitele de competenta ale executorului sa anuleze document de identitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare sabina2007 sabina2007 Buna ziua , am un aprtament unde locuiestede cativa ani fiica cu ginerele meu.Pe ginere vreau sa-l evacuez insa i-am facut buletinul pe adresa apartamentului ... (vezi toată discuția)
Modificare adresa de domiciliu in cartea de identitate gabriela_marc gabriela_marc Care este modalitatea legala de a determina o persoana sa isi opereze schimbarea adresei de domiciliu la Serviciul de Evidenta Populatie. Cu observatia ca ... (vezi toată discuția)
Anulare de domiciliu floryn_bzz floryn_bzz am facut buletin la cineva pe adresa mea si nu mai sta aici si tot vin prin posta documente cum pot sa l anulez (vezi toată discuția)