avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită falimentul persoanei fizice. cam ce inseamna?
Discuție deschisă în Executare silită

falimentul persoanei fizice. cam ce inseamna?

cine imi poate da cateva informatii despre falimentul persoanei fizice?
sunt aproape de executare silita dar nici bunuri nu am pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 19:51, 31 Martie 2010
Ehe, este ceva ce isi doresc cam toti romanii aflati in dificultati financiare.
Dati o cautare pe google si...gasiti f multe informatii despre acest..proiect!

Personal consider ca aceasta lege (copiata dupa modelul american) nu va trece de Camera Deputatilor!
Buna seara user anda ion

Daca sunteti atat de nerabdatoare sa aflati mai multe despre legea falimentului personal, este suficient sa tastati cele trei cuvinte si sa aflati ultimele noutati.
De exemplu, puteti citi aici:
[ link extern ]
sau aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

:offtopic:
Si va rog nu mai postati aceeasi tema de mai multe ori in forum deoarece, conform Regulamentului de postare, a doua discutie va fi stearsa (ceea ce in cazul dvs. deja s-a intamplat- cu discutia postata astazi).
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iubitori de caini ovidiumarginean ovidiumarginean Doresc sa deschid un topic pentru cei care iubesc aceste animale. Discutiile pot fi informative si pot ajuta pe cei care au alaturi de ei astfel de animale, ... (vezi toată discuția)
Cuprins liceenta mariusghr mariusghr Buna seara, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cuprins pentru lucrarea de liceenta?? Eu am tot incercat dar nu prea reusesc deloc... Am facut 3 capitole ... (vezi toată discuția)