avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca in strainatate + indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca in strainatate + indemnizatie crestere copil

O persoana intentioneaza sa lucreze legal in strainatate. Inceteaza plata indemnizatiei pentru cresterea copilului? Pe ce baza, avand in vedere ca persoana respectiva nu anunta plecarea sa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 3 Aprilie 2010
In baza prevederilor art.12 alin.2 din OUG nr.148/2005, plata indemnizatiei se suspenda începând cu ziua urmatoare celei în care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit.
Angajatul nuare nici un interes sa anunte ca realizeaza venituri. Cum se sesizeaza institutiile statului?
Exista posibilitatea comunicarii de catre autoritatile straine a detelor celor care lucreaza in mod legal in tara respectiva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din conventii civle reglementate de codul civil Alina V Alina V Buna ziua ad dori sa va intreb daca o persoana (mamica) care se afla in concediu de ingrijire copil si primeste indemnizatia de la stat de 600 ron poate avea ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului g3orgyka g3orgyka Buna ziua! Am si eu o nelamurire si sper sa ma poata ajuta cineva.Eu am nascut in ianuarie 2010 si sotul meu a intrat in concediul de crestere a copilului.Acum ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie a_riel a_riel daca parintele care beneficieaza de indemnizatia de crestere a copiilului are posibilitatea de a lucra cu contract in strainatate risca sa piarda indemnizatia? (vezi toată discuția)