avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare

CINE IMI EXPLICA SI MIE CE INSEAMNA ,,A ADMITE IN PARTE ACTIUNEA''CA REZULTAT FINAL AL UNUI PROCES????ASTEPT RASPUNS CU EXPLICATIILE.....MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:13, 30 Martie 2010
adica nu s-a admis tot ce s-a cerut prin acea act ,ci doar unul sau mai multe capete de cerere
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
Cristina Voicu, Avocat
1-Rugam respectati regulamantul forumului si nu utilizati majuscule
2-Admite in parte actiunea,reprezinta hotararea instantei prin care, din capetele de cerere,initial solicitate in actiunea promovata,a fost admisa una sau mai multe dintre cererile formulate
In hotararea finala ,instanta va preciza concret cererea /cererile care au fost admise
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
ynocentta, utilizator
"Se admite in parte actiunea" inseamna ca se admit doar o parte din capetele de cerere si nu toata actiunea asa cum a fost ea initial formulata!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare???? iulik800 iulik800 Buna ziua,am avut un divort cu minor (2ani) sa terminat paratul nu sa prezentat,nu a depus nimic la dosar si nici nu a cerut minorul.In schimb eu am vrut ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată proces civil miruna79 miruna79 Recent am încheiat un proces civil în care am avut trei capete de cerere. Iniţial, la judecătorie, primul a fost respins, ca rămas fără obiect (în ... (vezi toată discuția)
Cerere de divort de comun acord ContSters116348 ContSters116348 ACEASTA MAI POATE FI INTRODUSA SI IN CE CONDITII DACA A FOST INTRODUSA INITIAL O CERERE A UNUI SOT -A RECLAMANTULUI AVAND UNELE CAPETE DE CERERE LA CARE ACUM ... (vezi toată discuția)