avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGIU MUNCA NU S-A RECALCULAT CORECT SALARIUL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGIU MUNCA NU S-A RECALCULAT CORECT SALARIUL

Buna ziua
Povestea mea este lunga, am deschis un subiect pe aceasta tema (cine doreste pt.lamuriri poate sa studieze subiectele deschise de mine), am ajuns in faza de contestare a recalcularii salariului. Acum astept raspunsul la contestatie dar tare imi este ca rezultatul final va fi cel de a actiona institutia angajatoare in judecata.

Va rog sa ma lamuriti care este procedura, cu ce sa incep (poate aveti vreun model de chemare in judecata ?:sorry:); institutia are sediul central in Bucuresti dar eu lucrez in alt judet: unde deschid actiunea ? < vreau sa stiu daca trebuie neaparat sa angajez un avocat sau daca ma pot reprezenta singura, daca se platesc taxe de timbru , etc ....

Va multumesc tuturor,
:((
Cel mai recent răspuns: ContSters134600 , utilizator 10:43, 31 Martie 2010
Dvs veti deschide actiunea la tribunalul de pe raza dvs de domiciliu.
Litigiile de munca sunt scutite de taxe.

Este bine sa angajati un avocat macar pentru intocmirea contestatiei. Daca va stiti stapana pe situatie si nu aveti emotii in a vorbi in public, atunci va puteti reprezenta in fata instantei. Sau puteti angaja un avocat, urmand ca la sfarsitul procesului sa va recuperati cheltuielile cu avocatul solicitand plata cheltuielilor de judecata de la angajator (in cazul in care veti castiga procesul).
Vreun model pt.deschiderea actiunii ...... pot gasi la dvs.? :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere proces de contestatie a contraventiei - cheltuieli de judecata? costels87 costels87 Buna ziua. Daca am depus o contestatie la procesul verbal de contraventie, se ajunge in instanta si pierd, voi fi obligat si la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Contestare va0202 va0202 Buna ziua, In cazul in care sunt concediat si consider ca sunt nedreptatit cum trebuie sa procedez ca sa contest decizia? (vezi toată discuția)
Nedumerire...institutie publica solicita cheltuieli de judecata !!! andrei_pap87 andrei_pap87 bun gasit....am si eu o nedumerire si as fi recunoscator celui care ma lamureste cu un raspuns prompt...intrebarea mea poate pare putin banala:... [b]O ... (vezi toată discuția)