avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventii civile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventii civile

As dori sa stiu daca o firma incheie conventii civile cu persoane fizice in vederea prestarii de servicii(plantare puieti pomi) ce documente trebuiesc intocmite,unde se inregistraza,ce declaratii se depun si unde?Se depune si declaratia 205?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 09:42, 3 Aprilie 2010
Persoanele fizice nu mai pot fiu angajate pe baza de conventie civila, ci numai Contract Individual de Minca, inregistrat la ITM.
Se incheie CIM timp partial
V-as ruga furmos daca s-a putea sa-mi spuneti si mie care este legislatia din care reise faptul ca nu se mai pot incheia conventii civile cu persoanele fizice pentru a-l putea lammuri pe patron de acest fapt.Va multulmesc pentru ajutor
contract de colaborare(pentru prestari servicii)incheiat de firma cu persoane fizice inregistrat la administratia fiscala pentru care se plateste impozit 16% si sanatate 5.5% +5.2% se poate incheia?
Da ,in forma mentionata de dvs ,se poate incheia

Alte discuții în legătură

Plata colaboratori part-time elena050 elena050 Buna ziua, Cum pot plati niste persoane care lucreaza aleator (in functie de solicitarile firmei, timp variabil si zile variabile)? De exemplu intr-o luna ... (vezi toată discuția)
Conventiew civila? Monica H. Monica H. se mai poate incheia conventia civila de prestari servicii?? (vezi toată discuția)
Contract de colaborare geo26 geo26 Buna seara! As vrea sa stiu daca se poate incheia un contract de colaborare ( exemplu: pentru serviciile unui sofer, sau angajarea unei bone) intre o persoana ... (vezi toată discuția)