avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comerț ambulant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comerț ambulant

Salutare tuturor!
Dețin un magazin alimentar cu forma juridica SRL. În apropiere de mine se află o atractie turistica situata pe un teren care este detinut de o persoana juridica. Am cazut de acord sa imi inchirieze o parte din teren pentru a amplasa o rulota comerciala.
In aceste conditii, doresc sa amplasez rulota prin intermediul careia sa comercializez bauturi racoritoare si produse alimentare.
De ce autorizatii am nevoie pentru a putea iniția întreaga afacere?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)
Magazine specializate 13Marius13 13Marius13 Buna ziua, Sunt asociat unic al unei SRL cu codul CAEN 4711.Produsele pe care le comercializez includ ,printre altele si: ... (vezi toată discuția)
Alimentara , ca un fel de taraba ... Rastasrm Rastasrm Detin o farmacie , care este la stanga in vecinatatea unei alimentare , iar in dreapta a unui magazin mixt . Problema noastra a sosit odata cu construirea unor ... (vezi toată discuția)