avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi

Acest articol necesită acces premium. De ce premium?

Ai deja acces premium? Intră în contul tău!

Activează serviciul premium pentru acces nelimitat!

avocatnet.ro premium te informează zilnic, în timp real, pe email sau direct în platformă, ori de câte ori se modifică legi importante pentru tine și afacerea ta. 


Înscrie-te până la 30 IUNIE și acces nelimitat la articole, webinarii LIVE cu specialiști de top și newslettere specializate pentru: Fiscal, HR, Juridic și Management.


Vreau acces nelimitat

Evaluări și reevaluări de clădiri, terenuri și echipamente: obligații & recomandări pentru companii

Webinar realizat cu lectori

Data webinar

18 Martie 2021

Invitați

Moderatori

Participare gratuită pentru abonații premium. Împreună cu Adrian Popa-Bochiș, Partener Senior la Darian DRS, cu o experiență de 20 de ani în consultanță, vom discuta pentru prima oară la un webinar avocatnet.ro despre obligațiile sau oportunitatile de evaluare a patrimoniului pe care le au companiile românești. Daca pentru impozite si taxe locale putem vorbi de o pseudo-obligativitate de evaluare a cladirilor, evaluarea constantă a clădirilor, terenurilor și echipamentelor pentru inregistrarea in situatiile financiare anuale se poate dovedi utilă și e chiar recomandată pentru companii pentru că permite nu doar reflectarea corectă în contabilitate a valorii acestor active cu toate implicațiile fiscale care decurg de aici, dar și alte avantaje legate de impactul direct in profitul exercitiului.