Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Acasă Subiect: admitere inm 2021
Subiect: admitere inm 2021
ACCES PREMIUM

UPDATE CSM a decis organizarea examenelor de admitere la INM și în magistratură

După ce a aprobat regulamentele de concurs, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat luni că a decis și organizarea examenelor de admitere la Institutul Național de Magistratură (INM) și de admitere în magistratură.

Citește articolul

ACCES PREMIUM

UPDATE Admiterea în magistratură și la INM: Regulile pentru concursurile de anul acesta, oficializate

Simona Voiculescu în Magistratură
Redactor-șef, avocatnet.ro
12 Iulie 2021 | 0 | 17528

Legea ce trasează regulile pentru 2021-2022 pentru examenul de admitere în magistratură, în Institutul Național de Magistratură (INM) și pentru examenele de absolvire ale auditorilor a apărut vineri seara în Monitorul Oficial. Adoptarea acestei legi asigură premisele pentru organizarea în lunile următoare a concursurilor, după ce anul trecut a fost primul din 1989 în care nu s-au făcut deloc recrutări în magistratură.

Citește articolul

ACCES PREMIUM

Sinteză legislativă: Cele mai importante acte normative publicate în perioada 5-11 iulie 2021

Avocatnet.ro vă prezintă, în sinteză, cele mai importante acte normative și/sau decizii publicate în Monitorul Oficial în perioada 5-11 iulie 2021. Ele aduc noutăți care vizează atât mediul de afaceri sau activitatea profesională, cât și viața personală. Pentru fiecare punctăm pe scurt principalele prevederi și data de la care se aplică. Explicații detaliate găsiți accesând link-urile disponibile, acolo unde există - ele trimit către articolele scrise de redacția noastră despre respectivele acte normative. Citește articolul