Cei mai mari angajatori din acest an. In ce domenii iti poti gasi un loc de munca, titreaza adevarul.ro.
Companiile din IT/Telecom, vanzari, inginerie si finante vor fi si in acest an cei mai mari angajatori, potrivit estimarilor site-ului de recrutare BestJobs.ro realizate pe baza fluctuatiilor de pe piata muncii din ultimii trei ani. Numai in 2012 job-urile din vanzari au crescut cu o rata anuala de 25%, in timp ce numarul locurilor de munca din IT a urcat anul trecut cu 131% fata de 2011.
Capital.ro: Sperantele investitorilor vin din sectorul privat.
In timp ce la nivel macro economia este asteptata sa ramana la aproximativ acelasi nivel ca anul trecut, investitiile de pe piata de capital ar putea oferi castiguri peste cele sigure ale depozitelor bancare. Economia zonei euro a reintrat in recesiune anul trecut si va creste extrem de modest in 2013, cu doar 0,1%, potrivit prognozei de toamna a Comisiei Europene.
Aurul, pamantul si Internetul. Cele mai interesante investitii din 2013, relateaza dailybusiness.ro.
2013 se anunta un nou an de criza, insa plin de oportunitati, spun expertii in consultanta financiara, citati de DailyBusiness.ro. Cele mai profitabile investitii se anunta a fi cele in metale rare, urmate de agricultura si servicii, inclusiv Internet. Aveti niste bani si vreti sa ii investiti in acest an? Daca nu vreti prea mari batai de cap si mizati pe un castig sigur, cumparati aur, argint sau diamante.
Ministrii USL, pusi sa scoata bani din piatra seaca, informeaza evz.ro.
Scosi la inaintare pentru a aduce mai multe fonduri la buget, ei au avut de rezolvat in cateva zile greselile facute de guvern in mai multe luni, prin cresterea exagerata a cheltuielilor cu pensiile si salariile. Chiar daca proiectul de buget pentru 2013 a fost secretizat, guvernantii au spus pana acum suficient de multe incat sa ne putem da seama cu aproximatie la ce ne putem astepta.
Afaceri profitabile cu delicatese, scrie jurnalul.ro.
O vizita intr-un magazin de delicatese este o poveste in sine. O poveste spusa de gurmanzi pentru cine are urechi sa auda si rabdare sa asculte. Pentru ca nu exista produs facut de mana omului sa nu ascunda intamplari care merita auzite. Si pentru ca intamplarile frumoase vand marfa dintr-o delicaterie, care trebuie sa aiba, in primul rand, un nucleu de clienti fideli.
De ce nu vrea nimeni sa cumpere actiuni la companiile de stat, se intreaba romanialibera.ro.
Din cele 640 de companii unde Autoritatea mai detine participatii (in principal minoritare), mai bine de 300 sunt in lichidare, insolventa sau dizolvare. Nu va ganditi doar la efectele crizei-acum cinci ani, numarul societatilor cu probleme se apropia de 500. Iar daca la scheletele din dulap stam bine, numarul firmelor viabile, privatizabile din portofoliul AVAS a scazut cu putin peste 100, dovada ca oferta de „retail" din economia romaneasca nu prea atrage.
Comentarii articol (0)