Evenimentul este structurat in doua parti: in prima parte fiecare speaker va prezenta o tema despre atributele leadershipului: Bogdan Comanescu - “Leadership catalizator – motivarea oamenilor”, Andy Szekely - “Leadership creativ vs. leadership structurat”, Adrian Florea - “Modelul Point of choice”, Silviu Hotaran – “Cum recunoastem liderii?”, Amalia Sterescu – „Mostenirea unui lider”, Diana Vitan – „Leadership si performanta”, Sorina Bradea – „Se cauta liderul inspirational”, Eusebiu Burcas - „Valorile liderului autentic”.
In partea a doua a evenimentului, cei 8 speakeri vor aduce pe scena cate un invitat, leader autentic intr-un anumit domeniu de activitate, care va fi supus unui interviu structurat sau va fi antrenat intr-o prezentare comuna, marcand prin puterea exemplului personal, acele ingrediente determinante pentru reusita unui lider: David Culbertson, invitatul lui Andy Szekely, este, la numai 27 de ani, antreprenor in serie, cu afaceri in Irlanda, Spania, China si Romania. Wargha Enayati, invitatul lui Silviu Hotaran, este fondatorul Retelei de Sanatate Regina Maria si se numara printre putinii germani care, dupa ce au terminat facultatea, au si ramas in tara. Mihai Leu, invitatul Dianei Vitan, a demonstrat ca un sportiv se poate bucura de aceleasi senzatii in doua domenii diferite, daca acestea sunt unite de pasiune. Bogdan Olteanu, invitatul lui Eusebiu Burcas, este vice-guvernatorul al Bancii Nationale a Romaniei, presedinte la Curtea de Arbitraj Comercial International Bucuresti si presedinte la Turnaround Management Association Romania. George Ivascu, invitatul lui Bogdan Comanescu, a renuntat la ideea de a devenit mediat sau pilot si a ales sa viseze, reusind sa cladeasca, in Bucuresti, primul teatru de dupa ’89. Simona Baciu, invitata Amaliei Sterescu, este un agent al schimbarii, Scoala Internationala din Cluj fiind aleasa de Ministerul Educatiei pentru a deveni scoala pilot pentru reforma educationala. Iar daca vorbim de educatie, Tiberiu Florea, invitatul lui Adrian Florea, ne va arata ca ca spiritul antreprenorial trebuie pus in valoare de la orice varsta. Nu in ultimul rand, o regasim in randul invitatilor pe Sonia Artinian, invitata Sorinei Bradea, prima femeie care conduce, la nivel local, operatiunile unuia dintre cei trei mari producatori de ciment, Lafarge.
In acord cu temele evenimentului care se reunesc in jurul ideii de leadership, Laszlo Pacso, antreprenor si organizator al evenimentului, afirma cu incredere ca “Leadership-ul se poate dezvolta doar inspirand oamenii, influentandu-le credinta. Nimenu nu ia atitudine semnificativa pana cand nu a fost convins de necesitatea unei schimbari fundamentale la nivel emotional. Liderii trebuie, deci, sa convinga. Nimeni nu poate conduce daca nu este urmat si ascultat.”
De asemenea, Amalia Sterescu, executiv cu experienta in industria de IT&C/Outsourcing, cu peste 14 ani de experienta managerial si speaker in cadrul evenimentului, afirma cu convingere ca „Un lider autentic are in fata o viziune si in spate o echipa – fara una sau cealalta, nu se poate vorbi de leadership. Liderul este cel care impartaseste celorlati viziunea sa, cu pasiune si consecventa, ii determina sa creada in acel vis si sa mearga impreuna in aceeasi directie. In fiecare zi un lider din mediul de business privat mai pune o caramida la construirea unei Romanii – altfel. Personal sunt constienta de importanta mostenirii pe care o lasam generatiilor viitoare – ea ar trebui sa se regaseasca in sisteme educationale, in oamenii in care am investit, in inovatii, in comunitati sau investitii in aria CSR – este motivul pentru care tema pe care o abordez la Leadership Summit se leaga de <<Leadership Legacy>>”.
Mai multe informatii despre speakeri, invitatii lor si posibilitatile de inscriere, pot fi consultate accesand pagina de internet dedicata evenimentului.
Conform datelor statistice de la editia anterioara, profilul participantilor este structurat astfel: atreprenori – 25%, Top Manageri – 15%, Middle Manageri – 30%, Team lideri – 20%, Alte categorii – 10%.
Inscrierile se mai pot face pana in 21 mai, ora 17.00.
Comentarii articol (0)