Cum sa iei bilete mai ieftine la tren, titreaza evz.ro.
Cei care isi vor cumpara biletele in avans, de pe pagina de internet www.cfrcalatori. ro, vor beneficia de reduceri de pana la 25% din pretul standard. Turistii care vor pleca in vacanta cu trenul pot cumpara bilete mai ieftine, cu conditia sa isi rezerve din timp locurile si sa cumpere bilete dus-intors. Pretul difera in functie de rangul trenului, precum si data la care este cumparat biletul. Daca este achizitionat cu cel putin 21 de zile inainte de efectuarea calatoriei, reducerea este de 25% din pretul standard. In cazul celor cumparate cu cel putin 11 zile inainte de calatorie, reducerea este de 18%.
Schimbari radicale pentru buletinele de identitate, potrivit capital.ro.
Dupa ce a primit aviz negativ de la Comisia pentru Drepturile Omului, Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonantei care vizeaza introducerea noilor buletine a trecut la alte comisii parlamentare.
Comisia pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic si Comisia pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor au intocmit un raport comun in care au formulat o serie de amendamente pentru legea buletinelor. Unele dintre ele schimba radical ce se stia pana acum despre noile buletine de identitate.
David vs Goliat: Cum poate furnizorul mic sa doboare rau-platnicul mare, scrie dailybusiness.ro.
Peste 30.000 de IMM-uri au disparut in ultimii trei din Romania din cauza ca nu le-au fost platite facturile la timp. Vezi cum le-ar putea ajuta, in lupta pentru supravietuire, noua legea anti-intarzieri, venita pe filiera UE.
Zeci de mii de IMM-uri din Uniunea European intra zilnic in faliment din cauza ca nu le sunt platite facturile la timp, acest fenomen ducand anul trecut la pierderea a 450.000 de locuri de munca, conform evaluarilor Comisiei Europene, care estimeaza datoriile ramase de platit la peste 20 miliarde de euro.
Angajatii cu norma intreaga din Romania, cei mai "munciti" europeni, anunta jurnalul.ro.
Angajatii cu norma intreaga din Romania au avut in 2012 cea mai lunga saptamana de lucru din UE, de 41,2 ore in medie, fata de o medie a saptamanii de lucru in UE de 39,6 ore, respectiv de 39,4 ore in zona euro.
Nici la numarul de zile de concediu platit romanii nu au fost privilegiati, ocupand penultima pozitie la nivel european, conform unui raport al Fundatiei Europene pentru Imbunatatirea Conditiilor de Munca si Viata.
Industriasii vor sa decaleze cu 30 de luni calendarul scumpirilor la gaze si energie, agreat de Romania cu FMI si UE, informeaza adevarul.ro.
Liderii mai multor confederatii patronale si sindicale din industrie s-au intalnit miercuri cu ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, pentru a identifica solutiile de stopare a efectelor scumpirii utilitatilor.
„In industriile afectate de scumpirea utilitatilor lucreaza 500.000 de oameni; acestia nu ar mai avea ce pune pe masa familiilor pe care le intretin, daca respectivele industrii ar cadea, iar riscul este maxim. Am vorbit cu dl ministru sa realizam o simulare a efectelor scumpirilor in industrie, sa avem o baza pe care sa cerem decalarea calendarului pana in decembrie 2015“, a declarat pentru „Adevarul“ Vasile Turcu, presedintele Confederatiei Patronatelor din Industria Romaneasca (CONPIROM), dupa intrevederea avuta cu ministrul Energiei.
Comentarii articol (0)