In urma anularii concertului sustinut de Celine Dion, s-a transmis de catre firma care a vandut biletele ca sumele vor fi rambursate in termen de 14 zile de la data anuntarii anularii concertului. Dupa aceasta periaoda "conform termeni si conditii organizator, nicio solicitare de rambursare nu va mai fi luata in calcul".
Am platit pentru 2 bilete aproape 1200 de lei ,si pur si simplu am fost in concediu si am fost deconectat de orice inseamna mail, internet, asa ca nici nu stiam ca a fost anulat acel concert. Ei bine, au trecut acele 14 zile de care zicea organizatorul si uite am ramas fara concert si fara bani inapoi pentru bilet.
Ce nu inteleg eu , de ce sa fac formular de retur pentru un concert care nu mai exista? E oare cineva care ar vrea sa nu mai primeasca o suma de bani desi a platit si nu a beneficiat de acele servicii?
Va rog sa imi spuneti daca este legal ce fac aceste firme si daca am putea sa ne recuperam cumva banii inapoi. Cu siguranta nu sunt singurul care a omis sa trimita cererea de retur ( un concert care trebuia totusi sa se tina acum 3-4 ani)
Va multumesc!
Buna ziua, trebuie analizate mai multe aspecte: cand s-a anuntat acest termen, prin ce mijloc, daca se considera comunicat termenul, daca l-ati acceptat tacit sau expres, daca aveati obligatia de a-l respecta, cat timp a trecut de la datele respective, etc. Luati legatura cu un avocat, dupa studierea chestiunilor de mai sus, trimiteti o notificare legala si in caz de neconformare, apelati la instanta de judecata.
este un concert anulat din motive de pandemie? nu e nimic de facut. a fost forta majora. fomularul de retur e postat fiindca e obligatoriu. dvs ati cumparat bilete de la un agent. cred ca nici el nu si-a incasat comisionul.
Buna seara!
Daca nu ati completat cererea de retur in cele 14 zile,nu veti primi banii inapoi.Va spun asta din proprie experienta.Am avut aceeasi situatie cu un concert anulat si nu am completat cererea in timp util.
Au aceeasi politica ca si la zboruri anulate,calatorii cu trenul anulate.Se completeaza o cerere de retur intr-un numar de zile si primesti banii inapoi.Si asta mi s-a intamplat.