Rețele de cafea precum cappuccino sau latte machiato depind de calitatea spumei-creme de lapte folosită în prepararea lor. Nivelul de proteine din lapte, și nu cel de grăsime, este cel care determină spuma densă și fină de lapte. Laptele de 1,5% grăsime, cel mai întâlnit sortiment în magazine, nu este potrivit pentru rețetele de cafea pentru că produce o spumă cu bule de aer care se descompune rapid.
Pe de altă parte, laptele de 3,5% grăsime conține mai multe proteine, însă nu este agreat de cei care urmăresc un aport mai redus de grăsime în alimentație.
De aceea, laptele Green este echilibrat pentru alimentație, cu doar 1,5% grăsime și un conținut ridicat de proteine (3.6%), ceea ce îl face ideal pentru a produce o spumă-cremă densă și fină atât de necesară preparării rețetelor de cafea.
Laptele Green provine din producție autohtonă, nu conține aditivi și nici organisme modificate genetic, nu necesită fierbere - este sterilizat prin ultra-pasteurizare și poate fi consumat ca atare. Totodată, laptele nu necesită fierbere și depozitare la rece înainte de deschidere și este potrivit pentru toate espressoarele echipate cu frother. De asemenea, laptele poate fi folosit și pentru consumul uzual.
Cu o expertiză de 17 ani în servicii B2B, La Fântâna este liderul pieței de apă în sistem watercooler și purificator în România și în Serbia și deține cea mai importantă infrastructură logistică, cu acoperire națională. Din 2014, compania asigură servicii integrate de apă și cafea pentru afaceri, într-o formulă completă: produse cheie și complementare, livrare, echipamente, service, igienizare și training de utilizare.
Comentarii articol (0)