Mochachos Chicken Villages este un fast-food care serveste preparate din carne de pui prajita. Ceea ce diferentiaza aceasta franciza de alte restaurante din acest segment de piata este modul in care sunt gatite produsele Mochachos, nefiind utilizata metoda de gatire "deep fry", cu foarte mult ulei. Preparatele obtinute sunt mai sanatoase, dar si mai gustoase, puii Mochachos fiind condimentati cu ierburi uscate si mirodenii care le dau o aroma specific mexicana.
Conceptul Mochachos Chicken Villages a fost initiat in 1993, in Africa de Sud, una din cele mai moderne si dezvoltate tari ale continentului african.
La nivel mondial, grija pentru o alimentatie sanatoasa incepe sa aiba un rol hotarator in preferintele consumatorilor, ceea ce a dus la o crestere a consumului de carne usoara, precum cea de pui. Publicul din Romania este deja obisnuit cu puii prajiti de tipul celor de la KFC, ceea ce inseamna ca Mochachos Chicken Villages va fi bine primit pe piata romaneasca, cu atat mai mult cu cat introduce preparate din carne de pui mai sanatoase si aromate cu ierburi.
Oferta de franciza
Mochachos Chicken Villages este o franciza cu un ritm rapid de crestere. Drept dovada, in prezent, exista mai mult de 60 de unitati operationale, in tari precum Africa de Sud, Canada, Egipt, Nigeria si altele.
Mochachos ofera francizatilor servicii de asistenta precum:
1. identificarea locatiei ideale pentru o unitate Mochachos;
2. negocierea unui contract de inchiriere cat mai convenabil cu proprietarul locatiei;
3. realizarea de planuri care sa fie aprobate de autoritati;
4. proiectarea restaurantului;
5. comandarea echipamentului;
6. construirea restaurantului si instalarea echipamentului;
7. training pentru francizat si angajatii sai;
8. comandarea si primirea stocului de deschidere;
9. asistenta in ceea ce priveste demararea afacerii;
10. serviciu de informare si asistenta disponibil in orice zi a saptamanii;
Manageri Mochachos care se ocupa de zona in care functioneaza restaurantul vor vizita in mod constant unitatea pentru a asigura mentinerea standardelor de calitate.
Restaurantul
Designul si decorul unitatilor Mochachos folosesc din plin bogatia de culori mexicana, creand o atmosfera rurala, placuta si originala.
Unitatile Mochachos sunt de doua tipuri:
- take-away, unde poate fi cumparata doar mancare la pachet;
- diner/Restaurant, unde exista mese la care clientii se aseaza pentru a consuma produsele Mochachos (in anumite situatii sunt angajati si ospatari). Aici pot fi consumate si unele bauturi alcoolice. In centrele mari poate fi amplasat un restaurant cu serviciu complet si cu o gama de bauturi alcoolice mai mare.
Costuri: (calculate pentru un restaurant Mochachos de 130 mp)
Taxa de franciza = 44.954 USD
Amenajarea magazinului: costuri standard pentru un fast-food
Echipament: cca 90.000 USD
Pentru mai multe informatii despre acest subiect, vizitati www.fbb.ro
Corina Driga, franchise consultant, IMO Franchising Group
email: imooffice@gmail.com
Comentarii articol (0)