ne-a intrebat dna judecator daca suntem deacord cu divortul (am raspuns da) si daca vrem sa ne impacam (am spus nu) si gata. 30 de zile de la infatisare(adica de pe 25.02) sau de cand se calculeaza cele 30 de zile? si apoi unde ma duc sa o legalizez? va rog sa-mi raspundeti.
Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 luni, apoi din cauza unor probleme am decis ca trebuie sa divortez, si am cazut de acord cu ex-sotul meu. In data de 25.02.2010, am avut prima infatisare la tribunal si tot atunci s-a si terminat divortul cu acordul ambelor parti. Intrebarea mea e in legatura cu hotararea. Ex-sotul meu mi-a spus ca lui i-a venit decizia acasa, insa mie nu, dar de fapt problema mea e ca nu stiu daca este definitiva si irevocabila. Eu am intrebat un avocat si m-a spus ca vine definitiva. Dar eu stiam ca dupa 30 de zile se poate face definitiva. Va rog sa-mi spuneti pt ca eu am nevoie urgenta de buletin pe numele nou si de aceea nu stiu cum sa fac. Ma duc la preschimbari de buletin asa cu decizie( e valabila) sau trebuie sa ma duc la craiova sa o fac definiti-va si irevocabila. va rog ajutati-ma!!!!
Va multumesc!!!
Va multumesc tuturor pt sfaturi. Nu stiu ce sa fac, astazi am fost la asociatie si am vb cu presedintele. Ne-am dus la vecini cu intentia de a incerca sa ajungem la o solutie. Presed. le-a spus ca o sa-i debranseze de la caldura daca nu isi schimba tevile verticale. Acesta a incercat sa intreaca nota, pt a vedea rezultatele. Vecinii au zis ca o sa le schimbe sapt asta. Daca nu le schimba ei, le schimb pe banii mei si lor sa terminam odata balciul ca m-am saturat de mizeriile care se fac. Apropo de asigurarea de locuinta, recomandati-mi va rog o firma de asigurari daca se poate. Va multumesc anticipat.
Va multumesc tuturor pt sfaturi. Nu stiu ce sa fac, astazi am fost la asociatie si am vb cu presedintele. Ne-am dus la vecini cu intentia de a incerca sa ajungem la o solutie. Presed. le-a spus ca o sa-i debranseze de la caldura daca nu isi schimba tevile verticale. Acesta a incercat sa intreaca nota, pt a vedea rezultatele. Vecinii au zis ca o sa le schimbe sapt asta. Daca nu le schimba ei, le schimb pe banii mei si lor sa terminam odata balciul ca m-am saturat de mizeriile care se fac. Apropo de asigurarea de locuinta, recomandati-mi va rog o firma de asigurari daca se poate. Va multumesc anticipat.
Buna seara. Am si eu o problema cat se poate de grava cu vecinul de deasupra mea. Acum 3 zile am adus un instalator sa-mi schimbe tevile de caldura, cum era normal ne-am dus la vecinul de la etajul 2(EU STAU LA ET 1), sa vada daca poate face legaturile intre tevi. Cand am intrat in apartament instalatorului i s-a facut "rau" de ceea ce a vazut , tevile erau lipite in 5-6 locuri fiecare. Bineinteles ca inst ne-a spus ca nu poate face acele legaturi deoarece risca sa se fisureze tevile. Am incercat sa vb cu vecinul sa-si schimbe tevile, dar spune ca nu are bani si nu-l intereseaza. Am omis sa va spun ca acum 2 ani m-a inundat de am fost nevoita sa arunc pana si covoarele. Nu i-am facut nici o reclamatie atunci, desii cei de la asociatie stiu problema. Acum mi-am renovat apartamentul si nu as vrea sa mai trec inca o data printr-un dezastru. Va rog din suflet daca stiti vreo modalitate de a-l "obliga" SA-SI REPARE TEVILE. Prin asociatie, sa-i fac reclamatie undeva? ajutati-ma va rog
P.S. inca nu am vb cu nimeni de la asociatie, pt ca sunt in concediu.