avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va multumesc!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va multumesc!!!

Va multumesc tuturor pt sfaturi. Nu stiu ce sa fac, astazi am fost la asociatie si am vb cu presedintele. Ne-am dus la vecini cu intentia de a incerca sa ajungem la o solutie. Presed. le-a spus ca o sa-i debranseze de la caldura daca nu isi schimba tevile verticale. Acesta a incercat sa intreaca nota, pt a vedea rezultatele. Vecinii au zis ca o sa le schimbe sapt asta. Daca nu le schimba ei, le schimb pe banii mei si lor sa terminam odata balciul ca m-am saturat de mizeriile care se fac. Apropo de asigurarea de locuinta, recomandati-mi va rog o firma de asigurari daca se poate. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 18 August 2009
Iordache Alexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 18:31, 18 August 2009
Iordache Alexandra a scris:

Va multumesc tuturor pt sfaturi. Nu stiu ce sa fac, astazi am fost la asociatie si am vb cu presedintele. Ne-am dus la vecini cu intentia de a incerca sa ajungem la o solutie. Presed. le-a spus ca o sa-i debranseze de la caldura daca nu isi schimba tevile verticale. Acesta a incercat sa intreaca nota, pt a vedea rezultatele. Vecinii au zis ca o sa le schimbe sapt asta. Daca nu le schimba ei, le schimb pe banii mei si lor sa terminam odata balciul ca m-am saturat de mizeriile care se fac. Apropo de asigurarea de locuinta, recomandati-mi va rog o firma de asigurari daca se poate. Va multumesc anticipat.
v-am fi recunoscatori daca veti posta data viitoare la acelasi subiect, ca sa stim la care dintre ele v-ati referit. ;)
iar daca veti avea vreo rectificare imediata la o postare abia afisata sa folositi cu incredere functia de EDITARE
referitor la amenintarea ...
Presed. le-a spus ca o sa-i debranseze de la caldura daca nu isi schimba tevile verticale
, dovedeste ca este un magar ... in loc sa dispuna administratorului sa gaseasca firma pentru inlocuirea tevilor VERTICALE (abia acum ne-ati oferit acest amanunt), ameninta du debransarea de la caldura a acestora. amintiti-i, va rog, care-i sint atributiile lui, dar si ale administratorului. eventual oferiti-i o copie a legii 230/2007 si a HG 1588/2007, pe care le gasiti cu ajutarul cautarii prin google oferite pe site-ul www.avocatnet.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ne facem cu vecinii inconstienti de pagubele care le provoaca? Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna seara. Am si eu o problema cat se poate de grava cu vecinul de deasupra mea. Acum 3 zile am adus un instalator sa-mi schimbe tevile de caldura, cum era ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere intr-un imobil cu centrala proprie costin1983 costin1983 Locuiesc intr-un apartament situat intr-un imobil cu centrala termica proprie. In prezent sunt debransat de la aceasta centrala (atat pentru caldura cat si ... (vezi toată discuția)
Tevi neizolate de la termoficare, bune de plata! ce este de facut? allessandra allessandra Ma lovesc de o aceeasi problema de care se lovesc multi proprietari cu centrale si anume: plata fortata pentru niste tevi ce sunt pentru tur si returul ... (vezi toată discuția)