v-am fi recunoscatori daca veti posta data viitoare la acelasi subiect, ca sa stim la care dintre ele v-ati referit. ;)
Va multumesc tuturor pt sfaturi. Nu stiu ce sa fac, astazi am fost la asociatie si am vb cu presedintele. Ne-am dus la vecini cu intentia de a incerca sa ajungem la o solutie. Presed. le-a spus ca o sa-i debranseze de la caldura daca nu isi schimba tevile verticale. Acesta a incercat sa intreaca nota, pt a vedea rezultatele. Vecinii au zis ca o sa le schimbe sapt asta. Daca nu le schimba ei, le schimb pe banii mei si lor sa terminam odata balciul ca m-am saturat de mizeriile care se fac. Apropo de asigurarea de locuinta, recomandati-mi va rog o firma de asigurari daca se poate. Va multumesc anticipat.
Presed. le-a spus ca o sa-i debranseze de la caldura daca nu isi schimba tevile verticale, dovedeste ca este un magar ... in loc sa dispuna administratorului sa gaseasca firma pentru inlocuirea tevilor VERTICALE (abia acum ne-ati oferit acest amanunt), ameninta du debransarea de la caldura a acestora. amintiti-i, va rog, care-i sint atributiile lui, dar si ale administratorului. eventual oferiti-i o copie a legii 230/2007 si a HG 1588/2007, pe care le gasiti cu ajutarul cautarii prin google oferite pe site-ul www.avocatnet.ro
~ final discuție ~